НачалоНовини 2015/05Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

14.05.2015 - Изп. директор на ИАГ инж. Тони Кръстев: Българското земеделие и българската гора са изключително важни сфери за цялостната икономика на страната

„Българското земеделие и българската гора са изключително важни сфери за развитието на цялостната икономика на страната днес и затова е важно да работим заедно за тяхното добро и успешно бъдеще. Ние имаме добри традиции в партньорството си със синдикалните организации и в двете направления и аз се надявам то да продължи и за в бъдеще“, заяви Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по горите инж. Тони Кръстев по време на Десетата редовна Национална отчетно-изборна конференция на Национална федерация „Земеделие и гори“ към КТ „Подкрепа”.  Инж. Кръстев подчерта, че земите и горите са национална ценност и важен ресурс, които осигурява поминъка на значителна част от населението на страната и той дава възможност за подобряване качеството на живот на населението. „В тази връзка искам да подчертая нашата готовност за активно взаимодействие с всички заинтересовани страни за намирането на най-добри решения управлението и стопанистването им“, посочи той.

Националната отчетно-изборна конференция на НФ „Земеделие и гори“ ще продължи 3 дни, като на нея  ще бъдат отчетени резултатите за последните четири години от работата на най-старата синдикалната организация в България. 

Председателят на федерацията Анелия Иванова подчерта в своето приветствие към участниците, че е важно да се продължи конструктивният социален диалог и партньорски отношения с Министерство на земеделието и храните, работодателите, браншовите работодателски организации, както и с колегите от Федерацията на независимите синдикати от земеделието.

На форума присъстваха и зам.-директорът на Българската агенция по безопасност на храните д-р Тенчо Тенев, членът на Съвета на директорите на „Напоителни системи“ ЕАД Емил Гущеров, д-р Константин Тренчев – почетен президент на КТ „Подкрепа“, инж. Петър Абрашев - председател на Федерация на синдикалните организации от горското стопанство и дървопреработващата промишленост към КНСБ и делегати. 

 
 
 

Коментари

Публикувай коментар

Заглавие:
Текст:
Псевдоним:
Е-мейл:
Код за сигурност